Test alert message!

Tips van de Drogist | Weerstand

De 'R' zit weer in de maand!

De 'R' zit weer in de maand. Dat betekent dat uw weerstand weer extra op de proef wordt gesteld. Het is extra belangrijk om de juiste signalen te herkennen en actie te ondernemen. Het liefst prefentief; voor dat uw weerstand of de weerstand van één van uw familieleden vermindert is.

Griep en verkoudheid

Griep en verkoudheid zijn signalen van het lichaam dat er iets in het lichaam zit dat er niet in thuis hoort. Als er iets in ons lichaam zit dat er niet thuishoort reageert ons immuunsysteem met een ontsteking. Ons immuunsysteem is onze natuurlijke bescherming tegen virussen, schimmels en bacteriën: de ziekteverkwekkers.

Darmflora

Is je darmflora op orde, eet je goeden krijg je de juiste vetten binnen? Dan draag je bij aan een goed functioneren van de (darm)slijmvliezen. En optimaal functionerende darmslijmvliezen zorgen ervoor dat het immuunsysteem in staat is om te doen wat er moet gebeuren.

Kwakkelen en het vetzuur GLA

De combinatie van goede darmbacteriën en het verzuur GLA kan bijdrage aan goed werkende darmslijmvliezen. Daarnaast heeft het vetzuur GLA het bijkomende voordeel dat het kan bijdragen aan het verminderen van ontstekingsreacties in de huid (eczeem en acné) en de slijmvliezen (darm, neus, luchtwegen). 

Vitamine C en D

Tenslotte zijn ook de vitamines erg belangrijk voor u weerstand. Een tekort aan de vitamine heeft directe invloed op uw weerstand. Zorg er daarom voor dat u genoeg en de juiste vitamine binnenkrijgt eventueel in combinatie met kruiden als echinacea. 

Als de R in de maand zit is elke hulp voor het immuunsysteem welkom!

 

Terug

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder