Test alert message!

Tips van de Drogist | Scutellariae

Scutellariae - De oplossing voor hooikoorts

Scutellariae is een Chinees kruid afkomstig van de Scutellariae wortel. Het wordt al eeuwen gebruikt door Chinese kruidenspecialisten en volgens hen werkt de plant als 'blussend kruid bij vurige aandoeningen'. Het middel kent vele toepassingen, vaak wordt het gebruikt voor het bestrijden van vurige ontstekingsbeelden, waaronder hooikoorts, gewrichtsontstekingen, allergieen en insectenbeten.

Hooikoorts is een allergische reactie op het inademen van stuifmeelpollen. Het aantal mensen dat last heeft van hooikoortsverschijnselen neemt de laatste jaren enorm toe. De meest voorkomende symptomen zijn slijmvliesirritaties, zoals gezwollen, rode of tranende ogen, loopneus, niezen en vermoeidheid. De verschijnselen steken in de meeste gevallen rond maart de kop op en kunnen voortduren tot september.

Hooikoorts is een allergie. Een allergie is altijd het gevolg van een overmatige of verkeerde reactie van het immuunsysteem en is in veel gevallen erfelijk bepaald. Het immuunsysteem maakt teveel histamine vrij en daardoor ontstaan de 'hooikoorts' klachten.

Scutellariae remt de afgifte van histamine af en kan toegepast worden bij alle histaminereacties (dus ook bij jeuk, oedeem, migraine door bijvoorbeeld huisstofmijt- en huisdierallergie).

Bekijk nu ons aanbod voedingssupplementen met scutellariae

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder