Test alert message!

Tips van de Drogist | Rode Gist Rijst

Help je cholesterol (en je geheugen)!

Dat je op het Cholesterol-gehalte moet letten is iedereen wel bekend. En dat het soms niet meevalt om je voeding zodanig aan te passen dat het cholesterol-gehalte een mooie waarde heeft weet ook iedereen.

Natuurlijk is het verstandig op goed op je voedingspatroon te letten zodat de kans op welvaarstziekten wordt verminderd. Aanpassing van de voeding alleen kan onvoldoende effect hebben op het cholesterol. Gelukkig zijn er nog meer wegen die naar Rome leiden.

Rode Gist Rijst

Een van die wegen is het gebruik van ingredienten die zuiver natuurlijk zijn. Rode Gist Rijst, zeker in combinatie met Lecithine in granulaatvorm kan kunnen het cholesterolgehalte helpen verlagen. Rode gefermenteerde gist rijst bevat twee stoffen, Monacolin K en lovastatine, die de aanmaak van cholesterol in het lichaam remmen. 

Lecithine, ook goed voor het geheugen

Ook lechitine kan bijdragen aan het helpen verlagen van het cholesterolgehalte. Het gebruik van lechitine kan daarnaast nog vele effecten hebben: verbeteren van het geheugen, ondersteunen van de reinigende werking van de lever en is bloedzuiverend. Omdat er soms gevallen zijn dat de lichaamseigen aanmaak van lechitine verminderd is, wordt lechitine aanbevolen aan ouderen, rokers, alcoholgebruikers en fanatieke koffiedrinkers.

Producten met Rode Gist Rijst

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder