Test alert message!

Tips van de Drogist | Hooikoorts

Zoals je misschien wel weet, is hooikoorts een allergische reactie op het inademen van stuifmeelpollen. Het aantal mensen dat last heeft van hooikoortsverschijnselen neemt de laatste jaren enorm toe. De meest voorkomende symptomen zijn slijmvliesirritaties, zoals gezwollen, rode of tranende ogen, loopneus, niezen en vermoeidheid. De verschijnselen steken in de meeste gevallen rond maart de kop op en kunnen voortduren tot september. Check de website van pollennieuws voor een actuele verwachting van het aantal pollen dat in jouw buurt in de lucht hangt.


Hooikoorts is een allergie. Een allergie is altijd het gevolg van een overmatige of verkeerde reactie van het immuunsysteem en is in veel gevallen erfelijk bepaald. Het immuunsysteem maakt teveel histamine vrij en daardoor ontstaan de hooikoortsklachten. Er zijn verschillende middelen die de hoeveelheid histamine verminderen, zoals bijvooerbeeld scutellariae. 

 

 

Daarnaast hebben we natuurlijk nog allerlei andere middelen die helpen je hooikoorts te bestrijden. Kijk hier voor het volledige aanbod, en zorg dat je deze periode zonder klachten doorkomt. 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder