Test alert message!

Tips van de Drogist | Capsinol neusspray

Er gaan in Nederland zo’n 7 miljoen flesjes neusspray per jaar over de toonbank. In veel van de neussprays die op de markt zijn, zitten werkzame stoffen die ervoor zorgen dat je verslaafd zou kunnen raken aan de sprays. De stoffen Xylometazoline en Oxymetazoline zorgen ervoor dat de bloedvaten in je neusslijmvlies worden samengeknepen, zodat je slijmvlies dunner wordt en je daardoor gemakkelijker kunt ademhalen. Doe je dit echter dagelijks en al langere tijd, dan is de kans groot dat je nu niet meer zonder kan. Elke dag deze stoffen gebruiken is dan ook erg schadelijk voor het neusslijmvlies. 

Er zijn echter wel neussprays op de markt die vriendelijker zijn voor het slijmvlies dan de standaard neussprays. Capsinol is een effectieve en 100% natuurlijke neusspray met  capsaicine als belangrijkste bestanddeel. Deze stof vind men ook in Spaanse pepers. Wetenschappelijk onderzoek (http://capsinol.com/NL/onderzoek ) heeft aangetoond dat capsaicine een blijvend positief effect heeft op chronische neusklachten. Het werkt zowel bij een loopneus als bij een verstopte neus. De rode peper remt het overactieve zenuwstelsel, waardoor de zwelling van de neusslijmvliezen en de verhoogde slijmproductie afnemen. Dit zorgt ervoor dat u weer vrij kunt ademen door uw neus. 

Deze neusspray kan langdurig worden gebruikt en is niet schadelijk voor de gezondheid. Kijk voor meer informatie over dit innovatieve product op http://capsinol.com/NL/neusspray.  

 

 

 

Bekijk hier de Capsinol producten

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder