Test alert message!

Tips van de Drogist | Voorjaarsmoeheid

Voorjaarsmoeheid

Als de dagen langer worden geeft dat vaak nieuw inspiratie om allerlei activiteiten te gaan doen. Maar tegelijkertijd zit de 'winter vaak nog in het lijf". Dit wordt ook wel voorjaarsmoeheid genoemd. Vaak is voorjaarsmoeheid lichamelijk, maar kan ook geestelijk zijn.

Het is altijd verstandig om goed en gezond te eten. Gevarieerde voeding is de beste wapening tegen vermoeidheid. Zorgt dat uw voeding genoeg verse producten en voldoende vezelstoffen, vitamine, mineralen en anti-oxidanten bevat. Vermijd verder teveel suikers, koffie, verzadigde vetten en natuurlijk alcohol.

 

Toch kan het voorkomen dat u zich vermoeid voelt in het voorjaar. Extra energie is wat het lichaam dan nodig heeft. Vitamine B zorgt ervoor dat energie weer vrijkomt. En natuurlijk kunt u ook uw lichaam helpen met een multi-vitamine product.

Een veel gebruikt supplement om de energiehuishouding te 'helpen' is Q10. Een van de manieren waarop Q10 werkt is de het verbeteren van het zuurstoftransport.

 

Geestelijke vermoeidheid

Stress is een belangrijke veroorzaker van het gevoel van lusteloosheid. Stres kan in allerlei manieren een (negatieve) invloed hebben op ons immuunsysteem, spijsvertering, hormoonhuishouding, bloeddruk en onze energiehuishouding. 

Het Russische kruid Rhodiola wordt al heel lang toegepast om de hormonale reacties op stress te reguleren. Hierdoor kan er beter gereageerd worden op stress.

 

 

Geniet van een lente vol energie!

Kijk hier voor:

Bloem Recovery Power (Vitamine B-12)

Solgar B vitamine B-complex

Solgar co-enzym Q-10

Bloem Chlorella

Solgar Rhodiola

Groene Thee

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder