Test alert message!

Wobenzym plus


Enzympreparaat


- Ondersteunt het behoud van soepele spieren (vitamine D) en gezond kraakbeen (vitamine C)Samenstelling per dagdosering van 4 tabletten:    % RI**
Bromelaine 

- gestandaardiseerd op 2700 FIP* eenheden
540 mg  
Trypsine

- gestandaardiseerd op 8640 FIP* eenheden
288 mg  
Rutoside trihydraat 600 mg  
Vitamine C 200 mg 250%
Vitamine D 10 mcg 200%

*FIP = Federation Internationale Pharmaceutique

** RI = Referentie InnameIngredienten:

Vulstoffen (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, cellulose, polyvinylpyrrolidon), bromelaine concentraat, rutoside trihydraat, trypsine concentraat, natrium ascorbaat, glansmiddel (schellak), antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, silicium dioxide), kleurstof (titanium dioxide), triglyceriden (kokosnoot), cholecalciferol.Gebruik

2 maal daags 2 tabletten tenzij anders geadviseerd.

De tabletten met een ruime hoeveelheid water ongeveer een half uur tot een uur voor de maaltijd doorslikken zonder kauwen. 


Vanwege de aanwezigheid van enzymen: niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding


Wobenzym Plus kunt u met een gerust gevoel langer gebruiken.


Droog en bij kamertemperatuur bewaren.


Fabrikant:

Mucos Pharma GmbH

Distributie Nederland

MCO Health BV

Antwoordnummer 1648

1300 WE Almere

Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder