Test alert message!

De HYDRO Silk is het scheermesje voor een soepele en gladde huid - zonder compromissen. De HYDRO Silk scheert dankzij de innovatieve technologie van de mesjes niet alleen zacht en nauwkeurig, en is dankzij het hydraterende Hydra Renew™ serum ook geschikt voor de kwetsbare, gevoelige huid.


Water geactiveerd Hydra Renew™ serum: bij contact met water wordt dit serum geactiveerd en verdeeld zich over de huid bij het scheren. Het dermatologisch geteste serum bevat Shea boter en helpt de huid te hydrateren. Voor moeiteloos over de huid glijden.


5 Curve-Sensing mesjes: passen zich aan de natuurlijke contouren van je lichaam aan, voor een aangename scheerbeurt en een onweerstaanbaar gladde huid – ook bij de gevoelige bikinilijn!


Ovale scheerkop: dankzij de ovale vorm van de flexibele, kleine scheerkop is veilig scheren moeiteloos, ook op moeilijk bereikbare plekken.


Ergonomische handgreep: de anti-slip coating zorgt voor een eenvoudige bediening en controle. Dermatologisch getest.


·         Dermatologisch getest.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder