Test alert message!

Velvety peeling shower soap bar seaweed +sea salt 100 gr

Peeling shower soap bar op basis van zeewier en zeezout. De vaste douche- en lichaamszeep zeewier + zeezout reinigt de huid op milde wijze en geeft deze de nodige verzorging. Cacaoboter geeft je het juiste vocht en de geur zorgt voor een extra frisse kick - perfect voor elk huidtype.

Weg met de plastic flessen! Door te kiezen voor bars bespaar je heel veel plastic flessen. Maar dat niet alleen, bij het transport van de vaste shampoos bespaart ook veel CO2 en ontziet het verkeer: omdat één vrachtwagen met bars genoeg is voor evenveel haar wassen als 15 vrachtwagens vol met flessen vloeibare shampoos.

Velvety is gespecialiseerd in het maken van solide en duurzame producten. De ontwikkeling en herontdekking van vaste producten gaat meestal hand in hand met een zelf conserverend recept. Dit betekent dat de producten van Velvity zonder conserveermiddelen zijn gemaakt. Door bijvoorbeeld water in onze producten te vervangen door ingrediënten zoals natuurlijke cacaoboter, die bij kamertemperatuur vast blijft, voorkomen we de vorming van bacteriën permanent.

Ingrediënten: Natrium Cocoaat ***, Aqua, Glycerine ***, Kokoszuur, Vitis Vinifera (Druiven) Zaadolie ***, Zeezout, Parfum **, Kaolien, Propaandiol, Natriumcitraat, Natriumchloride, Blauwe Spirulina (Phycocyanine ) Poeder, Laminara Saccharina-extract, Limoneen **, Linalool **, CI 77007 ** van natuurlijke oliën *** van gecertificeerde biologische oliën

Eco label: Natur Kosmetik

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder