Test alert message!

Velvety body bath ball aloe vera + avocado oil 50 gr

Body bad bal op basis van aloe vera en avocado olie. De seaboter en cacaoboter voelen zacht aan. Aloë vera olie voorziet de huid van vocht. Avocado-olie voedt en beschermt ze.

Weg met de plastic flessen! Door te kiezen voor bars bespaar je heel veel plastic flessen. Maar dat niet alleen, bij het transport van de vaste shampoos bespaart ook veel CO2 en ontziet het verkeer: omdat één vrachtwagen met bars genoeg is voor evenveel haar wassen als 15 vrachtwagens vol met flessen vloeibare shampoos.

Velvety is gespecialiseerd in het maken van solide en duurzame producten. De ontwikkeling en herontdekking van vaste producten gaat meestal hand in hand met een zelf conserverend recept. Dit betekent dat de producten van Velvity zonder conserveermiddelen zijn gemaakt. Door bijvoorbeeld water in onze producten te vervangen door ingrediënten zoals natuurlijke cacaoboter, die bij kamertemperatuur vast blijft, voorkomen we de vorming van bacteriën permanent.

Ingrediënten: Natriumbicarbonaat, Citroenzuur, Zea Mays Zetmeel, Theobroma (Cacao) Zaadboter*, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter*, Parfum**, Montmorilloniet (groene klei), Persea Gratissima (Avocado) Olie ***, Glycine Soja Olie, Aloë Barbadensis, Tocoferol, Piper Nigrum L., Citral **, Linalool **, Limoneen **, Geraniol ** * van natuurlijke biologische landbouw ** van natuurlijke oliën *** van gecertificeerde biologische oliën

Eco label: Natur Kosmetik

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder