Test alert message!

Deze nieuwe Tommee Tippee luieremmernavullingen passen in alle luierwegwerpsystemen van Sangenic zoals de Twist & Click én op de Sangenic Tec luieremmers. Behalve op de Sangenic Simplee luieremmer.


Door gebruik te maken van de nieuwste technologie heeft het Sangenic luierwegwerpsysteem de beste meerlaagse anti bacteriële folie ooit. Bovendien is het meerlaagse folie behandeld met bacteriedodend materiaal. Het is bewezen dat deze folie 99% van de bacteriën doodt bij aanraking met de folie. De unieke twist en lock handeling verpakt en sluit de luier luchtdicht af in de anti bacteriële folie. Dus altijd een frisse babykamer. Deze folie is klinisch getest en 100 keer beter bevonden dan gewone luierzakjes voor wat betreft het insluiten van geurtjes en bacteriën.


De Tommee Tippee Twist & Click luieremmer navulling:


  • Verpakt iedere luier individueel en houdt zo alle nare geurtjes weg

  • Bevat de Tommee Tippee Sangenic technologie voor gegarandeerde bescherming tegen geurtjes en bacteriën

  • Bevat een meerlaagse folie met antibacteriële bescherming die 99% van alle bacteriën direct bij aanraking dood

  • Past op iedere Tommee Tippee luieremmer met een draaimechanisme, dat zijn de Twist & Click én de Sangenic Tec luieremmers. Past niet in de Sangenic Simplee luieremmer

  • 100 x meer effectief in geurpreventie dan luierzakken

  • Gebruikt 60% minder plastic dan luierzakken

  • Capaciteit per verpakkingscassette: ong. 85 luiers

  • Deze cassettes worden geleverd in een voordeelverpakking van 6 stuks

  • Inhoud 6 navullingen die ieder tot 1 maand aan vieze luiers kan verpakken, afhankelijk van luiermaat en gebruikJe kunt geen betere aanbeveling krijgen dan van andere moeders. In een onafhankelijk onderzoek, raden 99% van de moeders het Sangenic Twist & Click luiersysteem aan.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder