Test alert message!

Ontdek de zoete, licht frisse geur van het wellness beautygeheim van Therme Egyptische Koningin met de Cleopatra’s Secrets Dry Deodorant. Deze Dry Deodorant met vitamine E en shea oil extracten, bevat 0% aluminium en 0% alcohol. De vitamine E is een antioxidant met een verzachtende werking op de huid. Shea oil is een natuurlijke vochtinbrenger en beschermt de huid tegen uitdroging.

Geniet de hele dag lang van de zoete geur van honing, bloemen en perzik en de frisheid van sinaasappel met Cleopatra’s Secrets Dry Deodorant. Sinaasappel is een geur die staat voor zelfvertrouwen en honing heeft een zuiverende betekenis. Deze friszoete geur, in combinatie met vitamine E en shea oil extracten, geven jouw lichaam 24 uur lang bescherming en verzorging.

De Cleopatra’s Secrets Dry Deodorant is een deodorant die 24 uur verfrissing, bescherming en verzorging biedt. De deodorant is dermatologisch getest en laat geen witte strepen achter.

Gebruik de Dry Deodorant in combinatie met de andere THERME Cleopatra’s Secrets producten. Douche, verzorg en bescherm je lichaam met de heerlijke inspirerende geur van honing, bloemen en perzik en geniet van een dezelfde parfum over je hele lichaam.

- Dry Deodorant
- 0% aluminium & 0% alcohol
- Met vitamine E & shea oil extracten
- Verzorgende werking op de huid
- 24 uur lang bescherming
- Dermatologisch getest
- Friszoete geur van het beautygeheim van de Egyptische Koningin

Ingredienten
Butane, C12-15 alkyl benzoate, hydrogenated farnesene, parfum, butyrospermum parkii butter extract, tocopheryl acetate, bisabolol, amyl cinnamal, coumarin , hexyl cinnamal, limonene, linalool.

Gebruik
Aanbrengen onder de oksels.
De huid blijft fris en droog.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder