Test alert message!

TENA ProSkin Comfort Plus - 46 stuks

•Drievoudige bescherming voor een gezonde huid
• FeelDry Advanced
• Unieke komvormige kern voor optimaal comfort en bescherming tegen doorlekken
• Te gebruiken met TENA fixatiebroekjes voor een nauwsluitende pasvorm

TENA Comfort Plus ProSkin is een comfortabel, anatomisch gevormd incontinentieverband voor mensen die op zoek zijn naar een incontinentieproduct met een hoog absorptievermogen en dieinlegverbanden willen blijven gebruiken. De unieke anatomisch gevormde kern biedt bescherming tegen doorlekken en een aansluitende pasvorm. Dankzij FeelDry Advanced wordt het vocht snel weggeleid van het oppervlak om de huid droog te houden. Vervolgens worden zelfs grotere hoeveelheden urine snel opgesloten door de absorberende kern voor een droog gevoel, en de volledig ademende achterzijde van ConfioAir zorgt ervoor dat de huid kan ademen. Al deze kenmerken zorgen dat de natuurlijke gezondheid van de huid wordt behouden. Dit vertrouwde incontinentieverband wordt op zijn plaats gehouden met de herbruikbare fixatiebroekjes van TENA Fix. TENA Comfort ProSkin kan staand of liggend worden aangetrokken en kan gemakkelijk op zijn plaats aangebracht of verwisseld worden. Biedt extra bescherming bij matig tot zwaar urineverlies. TENA Comfort ProSkin is beschikbaar in verschillende absorptieniveaus.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder