Test alert message!

Sakwabag groente- en fruitzak maat M 25 x 30 cm

Sakwabag® zijn herbruikbare productzakken gemaakt van 100% biologisch katoen. Gebruik ze keer op keer weer opnieuw en help het milieu door afval te reduceren.

Inhoud: 1 zak maat M
Afmetingen: 25 x 30 cm
Volume: 2.5 KG

Waarom Sakwabag?

ORGANISCH KATOEN: Sakwabag® is gemaakt van biologisch katoen dat voldoet aan de hoogste biologische textielnorm. Het bedrijf is de trotse houder van een Global Organic Textile Standard-certificaat.

VERS FRUIT & GROENTE: Je kunt de zakken ook gebruiken om groente en fruit in de koelkast te bewaren. Door de stof van de tassen kunnen uw producten ‘ademen’, waardoor ze langer houdbaar zijn dan plastic zakken.

ZERO WASTE: Kies een veiliger en beter alternatief voor plastic zakken voor eenmalig gebruik die in winkels worden aangeboden, omdat deze vele keren kunnen worden hergebruikt. Door Sakwabag te gebruiken, help je het milieu door afval van stortplaatsen en waterwegen te houden.

HERBRUIKBAAR & WASBAAR: Sakwabags kunnen herhaaldelijk worden gebruikt en kunnen in de wasmachine worden gewassen op een delicaat programma. Maak ze schoon wanneer dat nodig is, maar vergeet niet om water te besparen.

Herbruikbare tassen zijn perfect te gebruiken in plaats van plastic wegwerptassen bij het winkelen voor vers fruit, groenten en bulkgoederen.

100% biologisch katoen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder