Test alert message!

Puressentiel gewrichten en spieren roller

- geteste tolerantie
- niet foto-irriterend
- zonder kleurstof
- zonder bewaarmiddel
- zonder synthethische geur
- zonder minerale oliën

Toepassing
Verlichting van gewrichts- en spierpijn

Samenstelling
14 Essentiële oliën en ontspannend parfum (cajeput, roomse kamille, kruidnagel, eucalyptus, bergthee, jeneverbes, lavandin, marjolein, pepermunt, niaouli, muskaatnoot, den, rozemarijn, terpentijn)

Gebruik
Schud de roller krachtig en gebruik 3 keer per dag op de pijnlijke gewrichten of spieren (rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, dijen, kuiten, enkels, voeten...) De massagekogel van de roller is ideaal om zelf de pijnlijke zones te masseren en de spier zo te ontspannen. U kunt ook meer product gebruiken en verder gaan met een manuele massage. Was in dit geval na gebruik de handen.

Contra-indicaties
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 7 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met een voorgeschiedenis van consvulsieve of epileptische stoornissen, personenen met een allergie voor salicylzuur

Fabrikant
Laboratoire Puressentiel
Harcourt Centre 
Harcourt Road
Dublin 2
Ireland

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder