Test alert message!

100% natuurlijke formule.

Formule die zacht is voor het haar en het milieu, maakt het haar zijdezacht en glanzend. De flacon met verstuiver is een handig en gebruiksvriendelijk. Fris en aangenaam parfum. Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 3 jaar.

Zonder neurotoxisch insecticide - Zonder siliconen - Zonder dimethicone - Zonder bewaarmiddel - Zonder synthetische geur - Zonder drijfgas.

Verwijderd luizen, larven en neten
Werkzaam na 10 minuten*
Geen resistentie van de luizen
Bewezen doeltreffendheid Vanaf de 1ste toepassing.
 
*Studies Puressentiel, onafhankelijk laboratorium voor parasitologie.

Toepassing
Verwijdert luizen, larven en neten in alle veiligheid.

Samenstelling
Plantaardige oliën:
Kokos 
Calophyllum 
Jojoba 
Zonnebloem 
Zoete amandel 
Ricinus 
Essentiële oliën 
Echte lavendel
Kruidnagel 
Tea tree
Geranium

Gebruik
Lees de bijsluiter aandachtig vóór gebruik. Puressentiel Anti-Luizen op droog haar verstuiven en overvloedig op elke lok zodat het haar volledig doordrenkt is. 10 minuten laten inwerken. Het haar met de Puressentiel Pouxdoux® Shampoo of uw gebruikelijke shampoo wassen. Het haar zorgvuldig kammen met de luizenkam om de neten, larven en dode luizen te verwijderen. Een 2de behandeling is noodzakelijk na 3 dagen. Vereiste hoeveelheid bij het aanbrengen:
• Lang haar: 1 flacon = 1 persoon.
• Halflang tot kort haar: 1 flacon = 2 tot 3 personen.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven of in geval van een allergie voor één van de bestanddelen. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. In geval van contact met de ogen, overvloedig spoelen met helder water, vervolgens eventueel met een plantaardige olie. Niet inslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Op een koele en donkere plaats bewaren. Let op om niet uit te glijden als het product op een glad oppervlak terechtkomt.

Fabrikant
TS Health Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder