Test alert message!

Purasana Maca & cacao poedermix/melange poudre vegan bio

Door het toevoegen van cacao en lucuma aan maca wordt de minder aangename smaak van maca geneutraliseerd. Zo kan je optimaal genieten van de nutritionele eigenschappen van deze hemelse mix.

Maca is een ondersteuning tijdens fysieke en intellectuele prestaties, een bron van energie en een libidoverhogende stimulans. Purasana maca werd gegelatineerd. Dat betekent dat de zetmeelketens werden gebroken zodat de maca makkelijker kan worden opgenomen. Cacao is rijk aan kalium, fosfor, magnesium, calcium, zink en koper. Lucuma ondersteunt de werking van maca als energiebron en heeft een aangename zoete smaak.

-Purasana macapoeder bevat van nature een hoog gehalte aan calcium en ijzer.
Maca is een klein knolgewas dat reeds eeuwenlang verbouwd wordt door de inheemse bevolking van de Andes. Maca groeit alleen op een hoogte van meer dan 3500 meter. De wortel wordt zongedroogd en vervolgens vermalen.
-Cacaopoeder wordt zonder verhitten bekomen uit het zaad van de Theobroma cacao, een kleine groenblijvende boom die groeit in tropische klimaten. Cacao bevat van nature tal van voedingsstoffen en fytonutriënten.
-Lucumapoeder wordt verkregen uit gedroogde en vermalen vruchten van de lucumaboom die gedijt in het Andesgebied.Het bevat van nature aanwezige suikers, B-vitamines, mineralen en fytonutriënten. Purasana lucumapoeder is afkomstig van op lage temperatuur gedroogde vruchten en ondergaat geen chemische bewerkingen.

Ingredienten
Biologisch gegelatiniseerd macapoeder (70%), biologisch cacaopoeder (15%) en biologisch lucumapoeder (15%) uit Peru.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energie 1453 kJ / 347 kcal
vetten 2 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.1 g
koolhydraten 57,9 g
waarvan suikers 15.2 g
vezels 27,03 g
eiwitten 13,77 g
zout 0.22 g¹
vitamine C 28 mg (35%*)
kalium 502,5 mg (25%*)
calcium 250 mg (31%*)
fosfor 135 mg (19%*)
ijzer 11.77 mg (84%*)
koper 0.62 mg (62%*)
¹ uit van nature voorkomend natrium
*% van de referentie inname

Gebruik
Voeg 2 tot 3 koffielepels Purasana maca/cacaopoeder mix bio toe aan uw smoothies, shakes, melk, rijst- of sojadrank, vruchtensap, yoghurt, ontbijtgranen of in gerechten. U kunt ook meerdere soorten superfoods samen gebruiken.

Droog bewaren & de zak na elk gebruik goed sluiten.

Fabrikant
Purasana NV
Heulestraat 104
8560 Gullegem
België

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder