Test alert message!

Kombucha drink fresh ginger

Kombucha Fresh Ginger met gember is op basis van de Kombucha Natural gemaakt. Het is één van de meest aromatische en karakteristieke combinaties van komboecha met kruiden.

Ingredienten
Infusie van groene thee* en gember* (gefilterd water + mix van thee), rietsuiker* (verwerkt tijdens gisting), komboechaculturen (bacteriën en gisten).
* afkomstig uit biologische landbouw.

Voedingswaarde per 100ml
Energie: 86 kJ, 21 kcal;
Vetten: 0,20 g Waarvan
verzadigde vetzuren: 0,12 g;
Koolhydraten: 4,6 g
Waarvan suikers: 4,31 g;
Eiwitten: 0,11 g;
Zout: 0,06 g.

Gebruik
Komboecha is een geweldige drank, die geschikt is voor elk moment van de dag. Open het flesje, schenk de komboecha in uw glas en laat een paar seconden 'rusten'. Als het te veel koolzuur bevat, laat u de komboecha even walsen in uw glas. De sprankelende en gezonde komboecha  is klaar om voor u te zorgen.

Koel bewaren en 10-tal minuten voor gebruik openen. Net schudden & koel drinken. Bezinksel is normaal. Na openen beperkt houdbaar.

Fabrikant
Purasana NV
Heulestraat 104
B-8560 Gullegem

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder