Test alert message!

Purasana Barley grass raw juice powder

Het Purasana poeder van koudgeperst gerstegrassap, afkomstig van de jonge scheuten van gerstegras is een puur groen poeder boordevol fytonutriënten. Dankzij het duurzaam verwerkingsproces is er een maximaal behoud van de kleur, geur, smaak en bevat het product de nodige chlorofyl en enzymen.

De voedingsstoffen in gerstegras zitten grotendeels ingekapseld in de vezel (cellulose), deze is niet verteerbaar voor het menselijk lichaam.
Je kunt het verschil ruiken: gerstegras sappoeder ruikt naar vers sap, open een zak met gerstegras poeder en je ruikt zoiets als ‘hooistof’.
Dat komt omdat de belangrijke voedingsstoffen zijn opgesloten in het gewelf van cellulose, en we hebben de sleutel niet; de sleutel is verschillende magen en speciale bacteriën hebben die nodig zijn om de cellulose af te breken en toegang te hebben tot de voeding.

CONCENTRATIE: door verwijdering van de cellulose is het poeder nu zeer geconcentreerd zonder de cellulosevulstof die van nature in het gras voorkomt en achterblijft als vulstof.
Bij gerstegras sappoeder wordt de cellulose mechanisch verwijderd, en wordt het sap bij koude temperatuur uit de cellulose geperst.
De cellulose (pulp) gaat terug naar een boerderij om als biologisch voer te worden gebruikt, in ruil voor mest voor het veld waar de grassen groeien waarvan de sappoeders worden gemaakt.

Ingredienten
100% biologisch poeder van GERSTegrassap (Hordeum vulgare) uit de VS.
BE-BIO-02

Gemiddelde voedingswaarde 100g
energie 1325 kJ/314 kcal
vetten 5,8 g
waarvan verzadigde vetzuren 1,1 g
koolhydraten 29 g
waarvan suikers 15 g
vezels 0,6 g
eiwitten 36 g
zout 4,0 g

Gebruik
Kan gemengd worden in een smoothie, shake, yoghurt, ontbijtgranen of in fruitsap.

Droog bewaren en de zak na elk gebruik goed sluiten.

Fabrikant
Purasana NV
Heulestraat 104
8560 Gullegem 
Belgie

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder