Test alert message!

PreHeels is een handige spray die blaren voorkomt die worden veroorzaakt door frictie en wrijving. De formule is zodanig huidvriendelijk ontwikkeld, zodat de meeste mensen het product zonder irritatie kunnen gebruiken.

• Eén snelle spray voorkomt irritatie en blaren
• Klinisch bewezen veilig en effectief
• Hypoallergeen en aanbevolen door dermatologen
• Geschikt voor elk schoentype

Ingredienten
Dimethyl Ether, Ethyl Acetate, Methyl Acetate, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Isobutyl Acetate, Isopropyl Acetate, Dimethicone Copolyol, Parfum

Gebruik
Aerosol goed schudden voor gebruik. Spray het product op zo'n 10 cm afstand op de huid. Laat 90 seconden inwerken tot het glad en droog is. Zonodig herhalen om de laag te versterken.

De initiële alcoholachtige geur komt voort uit het snel verdampende toedieningssysteem van de formule, waardoor de coating snel kan drogen. De geur zal binnen 20 seconden vervagen, maar het beste is om het in een goed geventileerde ruimte te gebruiken.

GEVAAR: zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan ontploffen bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken tijdens gebruik van het product. Niet op open vuur of op andere ontstekingsbronnen sprayen. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Uit direct zonlicht houden. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Buiten bereik van kinderen houden. Bij inname van het product onmiddellijk een arts raadplegen. In geval van contact met de ogen onmiddellijk met water spoelen. Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte. Vermijd inademing van het product, spray niet in de ogen of op een ontstoken huid. Niet aanbrengen op bestaande blaren, geïrriteerde huid of slijmvliezen. Gebruik van het product staken in geval van uitslag, roodheid of pijn en raadpleeg een arts. Gebruiksaanwijzing in acht nemen. MISBRUIK VAN OPLOSMIDDELEN KAN ONMIDDELLIJK DODELIJK ZIJN.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder