Test alert message!

Glucosamine complex poeder

Vitamine C is betrokken bij een groot aantal processen in het lichaam. Deze vitamine zorgt voor het behoud van gezond kraakbeen, beschermt gezonde cellen en weefsels, ondersteunt het immuunsysteem en vult antioxidanten aan. Vitamine C draagt van binnenuit ook bij aan de verzorging van de huid.

Calcium draagt specifiek nog bij aan het behoud van gezonde botten en tanden, gezonde cellen en weefsels en aan een normale werking van de spieren. Daarnaast helpt calcium bij het goed functioneren van het zenuwstelsel.

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen in het lichaam. Dit mineraal helpt bij vermoeidheid en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress. Magnesium is celbeschermend, helpt bij het behoud van sterke botten en tanden, en ondersteunt een normale werking van de spieren en het
zenuwstelsel. Ook draagt magnesium bij aan de concentratie en geestelijke veerkracht

Samenstelling per maatschep (ongeveer 9 gram):

    % RI
Glucosamine (uit 1014 milligram Glucosaminesulfaat 2KCI) 600 mg  
Chondroïtinesulfaat 90% 500 mg   
Calcium (uit citraat) 800 mg 96
Magnesium (uit citraat) 400 mg 107
Vitamine C 1000 mg 1250
MSM (organische zwavel) 500 mg  

*RI = Referentie Inname

Ingredienten
Calciumcitraat, magnesiumcitraat, glucosaminesulfaat-2-KCl uit SCHAALDIEREN, L-ascorbinezuur, chondroïtinesulfaat (bovine) uit runderkraakbeen, methylsulfonylmethaan.

Gebruik
Een maatschep (zonder kop) per dag. Bij voorkeur een half uur voor het slapen innemen in een beetje water, biogarde of karnemelk.
Maatschep is bijgevoegd.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
Niet gebruiken bij ernstige stofwisselingsaandoeningen.

Kan een laxerende werking hebben.

Droog, donker en koel bewaren

Fabrikant
A.J. van der Pigge
Gierstraat 3
2011 GA Haarlem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder