Test alert message!

Persil Gel Sensitive
Aloë Vera** & natuurlijke zeep
** Bevat Aloë Vera extracten

Persil Gel Sensitive is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Persil Sensitive is perfect voor het wassen van kinder- en babykleding doordat het de kans op irritaties minimaliseert, maar wel heerlijk hygienisch schoon wast. De dermatologisch geteste formule bevat geen kleurstoffen, dit minimaliseert de kans op irritaties en allergische reacties. De gel zorgt voor een schone was met een heerlijke geur. Persil Gel Sensitive is geschikt voor de witte, gekleurde en fijne was en je kunt het gebruiken voor alle textielsoorten.

• Bevat natuurlijke ingrediënten
• Respecteert het microbioom van de huid
• Hypoallergeen parfum
• Dermatologisch getest

Voor een schonere wereld
- 100% recyclebare fles*
- Effectief in koud water
*Enkel de plastic fles

Ingredienten
(Detergenten verordening (EC) n° 648/2004):, 5 -<15%: anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5%: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, zeep, fosfonaten, Bevat ook: enzymen, parfums, conserveringsmiddelen, benzisothiazolinone.

Waarschuwing
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Oogbescherming dragen, BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder