Test alert message!

Peak`s Kruidcake Mix glutenvrij

Bakmix voor bereiding van glutenvrije kruidcake.

Ingredienten
Suiker
melen (rijstmeel, maïsmeel)
zetmelen (aardappelzetmeel, maïs-zetmeel)
kaneel (3,1%)
rijsmiddel (difosfaten, sodium carbonaat)
gemengde specerijen
verdikkingsmiddelen (glucono-delta-lacton, xanthaangom)
emulgator (mono- en diglyceriden)
zout
kleurstof (gekarameliseerde suiker)

Voedingswaarde per 100 g: per 35 g:
energie 1557 kJ/372 kcal 545 kJ/130 kcal
vetten 2,1 g 0,7 g
- waarvan verzadigde vetzuren 0,8 g 0,3 g
koolhydraten 83,3 g 29,2 g
- waarvan suikers 45,5 g 15,9 g
vezels 2,5 g 0,9 g
eiwitten 2,6 g 0,9 g
zout 1,71 g 0,60 g

Gebruik
Verwarm de oven voor op 150°C.
Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af gedurende 65-75 min. Laat de cake afkoelen in de bakvorm.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder