Test alert message!

Peak`s Feeststol-/Rozijnenbroodmix glutenvrij

Glutenvrije broodmix met rozijnen.

Ingredienten
Gedroogde rozijnen 35%
maiszetmeel
melen: (rijst, maïs, soja)
dextrose
verdikkingsmiddel: xanthaangom
zout
kurkuma

Voedingswaarde per 100 g: per 35 g:
energie 1481 kJ/354 kcal 518 kJ/124 kcal
vetten 2,5 g 0,9 g
- waarvan verzadigde vetzuren 0,4 g 0,1 g
koolhydraten 72,3 g 25,3 g
- waarvan suikers 28,2 g 9,9 g
vezels 6,1 g 2,1 g
eiwitten 6,6 g 2,3 g
zout 0,87 g 0,3 g

Gebruik
Meng 275 ml lauwwarme melk met 7 g gedroogde gist en roer goed door. Klop 1 ei (of vervanger) los in een mengkom. Voeg vervolgens 30 g zachte boter en de melk met gist toe. Meng dit samen voor 30 seconden. Voeg als laatste de bakmix toe en meng voor 5 minuten tot een mooi deeg. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het deeg gelijkmatig over de bakplaat in een ovale vorm. Duw de rozijnen onder het deeg, hierdoor verbranden de rozijnen niet. Laat het brood 40-60 minuten rijzen. Bak het brood in 40-45 minuten op 180 °C. Laat goed afkoelen voor het aansnijden.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder