Test alert message!

Peak's Free From glutenvrije Amandelspijsmix

Glutenvrije mix van amandelmeel en suiker

Ingredienten
Glutenvrije mix van amandelmeel en suiker

Voedingswaarde per 100 g: per 10 g:
energie 2101 kJ/502 kcal 210 kJ/50 kcal
vetten 21 g 2,1 g
- waarvan verzadigde vetzuren 1,6 g 0,2 g
koolhydraten 67,5 g 6,8 g
- waarvan suikers 61,9 g 6,2 g
- vezels 4 g 0,4 g
eiwitten 8,6 g 0,9 g
zout 0,05 g <0,01 g

Gebruik
Meng de inhoud van het zakje amandelspijs met deeghaken of met de hand, met een half ei (of vervanger) en 1/4 theelepel citroensap. Zodra de spijs goed kneedbaar is maak een staaf van 3-4 cm en rol op in vershoudfolie. Laat de spijs minimaal 1 uur rusten in de koelkast. Amandelspijs wordt beter van smaak naarmate het langer opstijft in de koelkast.

Maak ook eens Weespermoppen!
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de staaf spijs (na minimaal 1 uur) uit de koelkast en uit de folie. Rol de staaf door kristalsuiker zodat de buitenkant goed bedekt is. Snijd de rol in plakken van 1,5 cm dik en verdeel op een bakplaat met bakpapier. Bak de koekjes circa. 10 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn. De perfecte weespermop is hard van buiten, zacht van binnen!

Op een koele, droge plaats bewaren.

Fabrikant
Peak's Free From
Postbus 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder