Test alert message!

Pandoo scheermesjes 10-pack

De Pandoo-scheermesjes van roestvrij staal zorgen voor een eersteklas en huidvriendelijke scheerbeurt voor iedereen

Inhoud: 10 scheermesjes in individuele papieren verpakking

Materiaal: roestvrij staal
Grootte: 2,2 cm x 4,3 cm

Als je scheermesje bot is geworden, is het tijd om het te vervangen. De scheermesjes kunnen bij het restafval weggegooid worden en zijn recyclebaar doordat ze gemaakt zijn van puur roestvrij staal.

Impact:

Volgens een rapport van het WWF is de productie van kunststoffen sinds 1950 tweehonderd keer zo groot geworden. Het meeste plastic wordt gebruikt bij de vervaardiging van producten voor eenmalig gebruik en verpakkingen. Deze belanden na een korte gebruiksperiode op de prullenbak. Wegwerpscheermesjes zijn een van deze producten voor eenmalig gebruik: ze worden niet gerecycled en vervuilen dus ons milieu en de oceanen. Als je het op de juiste manier behandelt en verzorgt, zal het Pandoo-veiligheidsscheermes je een leven lang bij je zijn. De roestvrijstalen messen zijn ook plasticvrij en kunnen worden gerecycled.

BSCI gecertificeerd

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder