Test alert message!

Pandoo scheermes zwart met houder

Het plasticvrije veiligheidsscheermes van Pandoo zorgt voor een eersteklas en huidvriendelijke scheerbeurt voor iedereen. Dankzij het antisliphandvat en de gesloten kam is het metalen veiligheidsscheermes bijzonder geschikt voor beginners.

Inhoud: Metalen veiligheidsscheermes, houder, 10 scheermesjes

Materiaal: Veiligheidsscheermessen: messing, zinklegering - Bladen: roestvrij staal - Beugel: aluminium

Kleur: Zwart
Maat (L x B x D): 10,7 cm x 4,3 cm x 2,5 cm
Gewicht: 93 G

Impact:

Volgens een rapport van het WWF is de productie van kunststoffen sinds 1950 tweehonderd keer zo groot geworden. Het meeste plastic wordt gebruikt bij de vervaardiging van producten voor eenmalig gebruik en verpakkingen. Deze belanden na een korte gebruiksperiode op de prullenbak. Wegwerpscheermesjes zijn een van deze producten voor eenmalig gebruik: ze worden niet gerecycled en vervuilen dus ons milieu en de oceanen. Als je het op de juiste manier behandelt en verzorgt, zal het Pandoo-veiligheidsscheermes je een leven lang bij je zijn. De roestvrijstalen messen zijn ook plasticvrij en kunnen worden gerecycled.

BSCI gecertificeerd

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder