Test alert message!

Pandoo kleurpotloden van gerecycled papier 12 stuks

Kleurpotloden gemaakt van gerecycled oud papier in plaats van hout, in een plasticvrije verpakking.
Voor een enkele fabrikant van potloden worden normaal rond de 2000 bomen per dag gekapt. Dat is iedere dag de oppervlakte van een voetbalveld. Dit is niet meer nodig met de Pandoo potloden van gerecycled krantenpapier. Op deze manier ga je dus ontbossing tegen en geef je oud krantenpapier een waardevolle upcycling!

De potloden zijn volledig plasticvrij verpakt in een doosje van gerecycled karton en komen per 12. Ze zijn in HB-formaat, wat perfect is om mee te schrijven en schetsen. De potloden zijn bij levering nog ongeslepen. De potloodstift van grafeen wordt gerold en vervolgens met hars gelijmd in verschillende lagen krantenpapier. Dit proces zorgt voor stevige potloden van goede kwaliteit met een lange levensduur. Ook perfect dus voor bijvoorbeeld op kantoor!

- gerecycled krantenpapier
- houtvrij
- klimaatneutraal
- HB
- Ideaal voor tekenen en schrijven
- TÜV-getest en voldaan aan alle richtlijnen
- plasticvrije verpakking

Gerecycleerde tijdschriften, grafiet (mijn) en harslijm (niet veganistisch)

BSCI gecertificeerd

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder