Test alert message!

Pandoo bamboe spel Domino

Het Pandoo dominospel is gemaakt van bamboe en wordt geleverd in een bamboe doos. Geschikt vanaf 4 jaar.

Dit tactische spel dat met 2 tot 4 mensen gespeeld kan worden laat je echt strategisch denken! Met 28 stenen en vele varianten op het spel kan je uren plezier beleven aan dit spel.

Helaas zijn veel dominospellen nog gemaakt van niet duurzame materialen zoals hout of plastic. Bamboe is hiervoor een perfect alternatief. Omdat bamboestengels supersnel groeien kan het heel duurzaam geteeld worden. Zo krijg je een klassieker in een hoogwaardige, moderne uitvoering voor het hele gezin. Kortom: hartstikke leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Door het bamboe dominospel aan te schaffen koop je een product van hoge kwaliteit dat zeker langer meegaat dan vergelijkbaar plastic speelgoed. Zo sla je zelf een goede slag en voorkom je ook nog eens veel onnodig plastic afval.

100% bamboe

BSCI gecertificeerd

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder