Test alert message!

Pandoo bamboe spel 4 op een rij

Vier op een rij is al jaren één van de populairste spelletje ter wereld. Dat is ook niet zo gek. Het laat je op een speelse manier nadenken over hoe je je tegenstander het best te slim af kan zijn. Het idee is simpel. Je begint met een leeg bord en gooit daar vervolgens om en om een steen in van jouw kleur. Degene die het eerst 4 stenen van zijn kleur in een rij heeft (horizontaal, verticaal of diagonaal) mag zich de winnaar noemen. Het spel is geschikt voor kinderen van 6 jaar en kan met 2 personen gespeeld worden. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Het hele spel (bord en stenen) is gemaakt van bamboe. Dit materiaal is een goede vervanger voor het gebruikelijke hout en plastic dat voor dit soort spelletjes gebruikt wordt. Omdat bamboe een snelgroeiende plant is, is het veel minder schadelijk voor het milieu dan hout. Daarbij is het materiaal van zeer hoge kwaliteit en zal het spel dus zeker lang meegaan.

Ook met de verpakking is rekening gehouden met de duurzaamheid. Waar niet duurzame alternatieve vaak in plastic geleverd worden is het Pandoo vier op een rij spel ook verpakt in recyclebaar karton. Zo heb je de kans een duurzaam en recyclebaar spel aan te schaffen waar jij en je familie jaren plezier aan zullen beleven!

100% bamboe

BSCI gecertificeerd

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder