Test alert message!

Pandoo bamboe notebook A4

Zet creativiteit op papier met de notitieboekjes van Pandoo. De notitieboekjes zijn gemaakt van bamboepulp en in A4. Ideaal om mee te nemen voor werk of studie!

Het papier van de notitieboekjes is gemaakt van bamboepulp en aan elkaar genaaid met een katoenen draad. Hierdoor zijn de notitieboekjes vrij van chemische en niet-afbreekbare materialen zoals lijm en nietjes.

Inhoud: 5 boekjes blanco papier
Kleur: Naturel bruin
Pagina’s: 40
Materiaal: 100% bamboepulp (band gemaakt van katoen)
Maat: A4 (21 cm x 29,5 cm)

Verpakking: 100% plasticvrij en biologisch afbreekbaar

Waarom bamboepulp?
Door het gebruik van bamboepulp wil Pandoo de industriële ontbossing tegengaan. In tegenstelling tot bamboe, duurt het tientallen jaren voordat een boom volwassen is.

Bamboe is een bijzondere plant dat vrijwel op alle ondergronden groeit. Na het kappen, groeit de plant vanzelf weer aan en groeit het ook nog eens enorm snel. Binnen 8 tot 10 weken kan het al klaar zijn voor de oogst. Dit maakt bamboe niet alleen economisch interessante grondstof, het is ook voordeliger voor het milieu.

BSCI gecertificeerd

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder