Test alert message!

Pandoo bamboe luchtverfrisser 200 gr. 2-pack

De luchtreinigers van Pandoo zijn voor blijvende frisheid. De luchtreinigers filteren onaangename geuren, bacteriën, allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht die we inademen en dit alles zonder chemicaliën, oliën of geurstoffen, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met allergieën.

Materiaal: Inhoud: tas van 100% bamboe met actieve kool / non-woven | Tas: 100% katoen

Afvalverwijdering:
De actieve kool is biologisch afbreekbaar en kan gebruikt worden als meststof voor planten. De zak kan ofwel bij het restafval worden weggegooid of - nog beter - upcycled (bijvoorbeeld als warmtekussen voor tarwe).

Toepassing: Plaats de luchtverfrisserzak gewoon in de buurt van de muffe ruimte en binnen een dag is de ruimte fris, droog, vrij van verontreinigende stoffen en geur. De luchtverfrisser voorkomt ook nare geurtjes voordat ze ontstaan.

Om de luchtverfrisser op te laden, legt u het kussen om de vier weken een paar uur in de zon. De actieve kool geeft het vocht en de gefilterde stoffen vrij en is weer als nieuw. Het Pandoo luchtzuiveringskussen kan twee jaar worden gebruikt.

Dankzij de drie verschillende maten is de Pandoo luchtverfrisser veelzijdig inzetbaar: de maat van 75 g past perfect in schoenen of lades. De middelgrote is bijzonder geschikt voor in de kledingkast of koffer. De luchtverfrisser van 500 gram is perfect te gebruiken op grotere oppervlakken, zoals in de badkamer of keuken.

BSCI gecertificeerd

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder