Test alert message!

Pandoo bamboe cocktail rietjes 12-pack

De herbruikbare bamboe cocktailrietjes van Pandoo zijn het praktische en milieuvriendelijke alternatief voor drinkrietjes van papier, roestvrij staal en plastic.

Stuks per verpakking: 12 rietjes en een borstel
Materiaal: 100% bamboe
Grootte: 14 cm

Elk rietje is uniek omdat het rechtstreeks van het bamboestro is gemaakt. De kleur en diameter zijn dus per rietje verschillend.

Impact

Vervang het plastic rietje

Onze oceanen zinken weg in plastic afval: jaarlijks komt 4,8 tot 12,7 miljoen ton plastic in de oceanen terecht. Deze vervuilen niet alleen onze stranden, maar doden ook jaarlijks tienduizenden dieren. Met de Pandoo rietjes van bamboe weet je zeker dat je rietje niet op een hemels strand of in de neus van een schildpad terecht komt!

Voor een duurzaam alternatief moet je ook plastic in de verpakking vermijden, daarom zijn onze bamboe rietjes plasticvrij verpakt.

Hoewel het rietje ook in de vaatwasser kan raden we aan het handmatig te wassen met de bijgeleverde borstels. Ook adviseren we om het rietje voor het eerste gebruik even te spoelen om stof ontstaan bij de productie eraf te wassen. Geef dus een extra dimensie aan je drankje met dit unieke rietje, terwijl je tegelijk het milieu helpt!

BSCI gecertificeerd

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder