Test alert message!

Ortholon PH complex - Mineralenpreparaat


Samenstelling per dagdosering van 2 vcaps   % RI*
Natrium bicarbonaat 746 mg  
Calcium citraat 332 mg  
Calcium carbonaat 322 mg  
Kalium fosfaat 166 mg  
Magnesium citraat 83 mg  
Vitamine D (cholecalciferol) 4,6 mcg 92
Calcium (carbonaat en citraat) geeft 202 mg 25
Magnesium als citraat geeft 12,7 mg 3,5
Kalium als fosfaat geeft 90 mg 4,5 mg
Natrium eeft 204 mg  
*RI = Referentie Inname    


Ingrediënten:

Natrium-bicarbonaat, calciumcitraat, calcium carbonaat, kalium fosfaat, magnesiumcitraat, silicium dioxide, vitamine D, vegetarische capsule (HPMC)Gebruik:

Aanbevolen onderhoudsdosering 2 tot 4x daags 1 capsule, in te nemen een half uur voor de maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voedingFabrikant:

Ortholon B.V

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam


Dit product is een voedingssupplement.


Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder