Test alert message!

Resveratrol is een polyfenol, dat van nature in lage concentraties voorkomt in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), dus ook in rode wijn, maar ook in pinda’s, cacao, tomaat en thee. Orthica Resveratrol bevat de actieve ‘transvorm’ (Veri-te™) en is geproduceerd met behulp van een gepatenteerd fermentatieproces.


Wat is resveratrol?


Resveratrol is één van de ongeveer 8000 soorten polyfenolen, belangrijke stoffen die van nature aanwezig zijn in planten. Resveratrol vind je in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), dus ook in rode wijn, maar ook in pinda’s, cacao, tomaat en thee, in lage concentraties. Maar door het gebruik van bestrijdingsmiddelen maken deze planten minder resveratrol aan. Trans-resveratrol is de actieve vorm van resveratrol. Voor het maken Resveratrol is een gepatenteerd fermentatieproces toegepast, wat heeft geleid tot zuivere trans-resveratrol, de actieve vorm (Veri-te™).


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder