Test alert message!

Collageen is een eiwit met een complexe structuur. Hierdoor heeft het de mogelijkheid om het hele lichaam kracht, flexibiliteit en vorm te geven. 
Collageen type 2 is tot op heden zeer bekend omdat het voorkomt in ons kraakbeen. 
Collageen type 1 komt voornamelijk voor in huid, botten, bindweefsel, pezen, ligamenten, bloedvaten en  kraakbeen. 
Collageen type 3 komt voor in de huid, de bloedvaten en snel groeiende weefsels zoals bij wondreparatie, maar wordt daarna grotendeels vervangen door collageen type I. 
Naarmate we ouder worden en minder collageen aanmaken kan dit leiden tot tekenen van veroudering in de bovengenoemde weefsels. 
Nova Vitae brengt een specifiek collageen type 1 en 3 op de markt. 
Dit type collageen wordt via een speciaal enzymatisch proces gehydrolyseerd waarbij grote collageenmoleculen tot kleine peptiden worden omgevormd die zeer goed biologisch beschikbaar zijn waardoor ze goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.
  
Dit product is glutenvrij, non-GMO en vrij van soja, tarwe, lactose, zetmeel en kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen.

- Vitamine C draagt bij aan en is van belang voor de vorming van collageen dat helpt om de huid (van binnenuit) te versterken en te ondersteunen.

Samenstelling per dagdosering van 3 tabletten
Collageen type 1 & 3 (rund) 3000 mg
Vitamine C (calciumascorbaat) 30 mg (33% Referentie Inname)

Ingredienten
Collageen en vitamine C. 
(in verband met de stof collageen zijn geen verdere hulpstoffen noodzakelijk).

Gebruik
Volwassenen gebruiken als voedingssupplement 3 tot 6 tabletten per dag bij voorkeur op een lege maag tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Koel, droog en donker bewaren.

Fabrikant
Nova Vitae
Elleboog 1
6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder