Test alert message!

NANNYcare Opvolgmelk is een flesvoeding op basis van geitenmelk, specifiek geschikt om te gebruiken als melkvoeding voor kinderen vanaf 6 maanden, naast het introduceren van vaste voeding. NANNYcare Opvolgmelk sluit goed aan op NANNYcare Zuigelingenmelk en kun je ook direct geven wanneer je overstapt op flesvoeding (of een combinatie van borst- en flesvoeding).

De kwaliteit van NANNYcare
Voor NANNYcare geitenmelkvoedingen wordt de volle, onbewerkte geitenmelk als basis gebruikt. Door het ontbreken van ingewikkelde bewerkingsstappen, zoals die toegepast worden bij veel andere (geitenmelk- of koemelk)flesvoedingen, behoudt de geitenmelk zijn natuurlijke gunstige eigenschappen. NANNYcare geitenmelkvoedingen staan daardoor dichter bij de natuur.

Uitsluitend lactose toegevoegd
Vanwege Europese regelgeving is het verplicht extra koolhydraten toe te voegen aan flesvoedingen voor kinderen onder de 1 jaar om tegemoet te komen aan de energiebehoefte van deze jonge kinderen. NANNYcare kiest bewust niet voor minder gunstige koolhydraten als maltodextrine of glucosesiroop, zoals veel andere flesvoedingen, maar maakt uitsluitend gebruik van het duurdere lactose ter aanvulling van het natuurlijke lactose- gehalte in geitenmelk.

Belangrijk
NANNYcare Opvolgmelk is uitsluitend geschikt om voor specifieke doeleinden te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen die ouder zijn dan 6 maanden, als onderdeel van een gevarieerde en gezonde voeding. Het mag niet worden gebruikt als vervanging van moedermelk gedurende de eerste zes levensmaanden en is ook niet geschikt voor zuigelingen jonger dan 6 maanden. De beslissing om met aanvullende voeding te beginnen moet alleen worden genomen op advies van onafhankelijke deskundigen op het gebied van geneeskunde, voeding of farmacologie of van personen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind, op basis van de specifieke groei- en ontwikkelingsbehoeften van de individuele zuigeling.

Gebruik
Raadpleeg de voedingstabel op het etiket. Volg de instructies voor bereiding nauwkeurig op. Aan onjuiste bereiding en bewaring van het product zijn risico’s voor de gezondheid verbonden. Was altijd uw handen voordat u de voeding gaat bereiden.

Samenstelling :

Voedingswaarde per 100 ml bereide voeding:


Energie

kilojoules 280
kilocalorieën 66


Hoofdbestanddelen

vetten 3,4 g
waarvan verzadigd 1,3 g
waarvan enkelvoudig onverzadigd 1,6 g
waarvan meervoudig onverzadigd 0,54 g
linolzuur (omega 6) 390 mg
linoleenzuur (omega 3) 58 mg
koolhydraten 7,4 g
waarvan suikers 7,4 g
waarvan lactose 7,4 g
vezels 0 g
eiwitten 1,3 g
natrium (zout-equivalent) 0,018 g (0,045 g)


Mineralen en spoorelementen

calcium 71 mg
chloride 68 mg
fluoride 6,5 mcg
fosfor 48 mg
jodium 9,0 mcg
ijzer 0,89 mg
kalium 74 mg
koper 45 mcg
magnesium 5,9 mg
mangaan 8,4 mcg
selenium 1,2 mcg
zink 0,49 mg


Vitaminen

vitamine A 70 mcg-RE
vitamine D3 1,1 mcg
vitamine E 1,5 mg α-TE
vitamine K1 6,7 mcg
vitamine C 10 mg
vitamine B1 (thiamine) 62 mcg
vitamine B2 (riboflavine) 120 mcg
vitamine B3 (niacine) 680 mcg
vitamine B5 (pantotheenzuur) 350 mcg
vitamine B6 36 mcg
foliumzuur 11 mcg
vitamine B12 0,18 mcg
biotine 2,3 mcg


Overig

choline 13 mg
taurine 4,6 mg
inositol 3,9 mg

Ingrediënten:
Gepasteuriseerde vaste geitenmelkbestanddelen (43%), lactose (uit melk), plantaardige oliën (zonnebloem [hoog oleïne], koolzaad en zonnebloem), mineralen, vitaminen, zuurteregelaar: citroenzuur, cholinechloride, antioxidant: zonnebloemlecithine, L-tryptofaan, L-isoleucine, taurine, antioxidant: tocoferolrijk extract.
Vitaminen: ascorbinezuur, dl-α-tocoferylacetaat, nicotinamide, retinylacetaat, cholecalciferol, calcium-d-pantothenaat, fytomenadion, cyanocobalamine, thiaminehydrochloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine. Mineralen: calciumhydroxide, dicalciumfosfaat, natriumcitraat, kaliumchloride, ijzersulfaat, calciumcitraat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet.

http://www.vitals.nl/producten/nannycare-geitenmelk-flesvoeding/nannycare-opvolgmelk-900-gram Ja

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder