Test alert message!

Premium biologische vloeibare olijfzeep met 40% laurierbes-olie. Praktisch, zuinig en hygiënisch in gebruik. 

Zuiver plantaardige zeep verrijkt met olijfolie en laurelolie van een uitzonderlijk hoge kwaliteit, met zorg ontwikkeld volgens traditioneel recept.
Aleppo-zeep is geschikt voor alle huidtypes en voor het hele gezin. Het heeft zowel een reinigende, een verzachtende, een verzorgende als een helende werking op de huid.
    
Ontdek de echte Aleppo-zeep in vloeibare vorm, gemaakt in Frankrijk door het Laboratoire NAJJAR. Van hete verzeping van biologische olijfolie en biologische laurierolie, de hoofdingrediënten van de echte vaste Aleppo Zeep.

Geniet van alle deugden van de echte Aleppo-zeep in vloeibare vorm. De laurierolie staat bekend om zijn verzachtende en regeneratieve eigenschappen. Hoe hoger de concentratie, hoe rustgevender de zeep is voor geïrriteerde of probleemhuid. Verzeepte olijfolie is een krachtige reiniger die de huid voedt, beschermt en verzacht. De combinatie van deze olijf- en laurierbesolie geeft deze zeep een superieure kwaliteit voor de huid.

Deze NAJEL vloeibare Aleppo zeep van hoge kwaliteit reinigt de huid zonder beschadiging en verzacht irritatie. Het is ideaal voor de gevoelige en reactieve huid.

Ingredienten
AQUA (WATER), POTASSIUM OLIVATE*, POTASSIUM LAURELATE*, GLYCERIN* SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, POTASSIUM HYDROXIDE.
*Transformés à partir d’ingrédients Biologiques / *Made using Organic ingredients
99% du total est d’origine naturelle / 99% natural origin of total.
18% du total des ingrédients sont issus de l’Agriculture Biologique / 18% of the total ingredients are from Organic Farming.

Gebruik
Breng aan op vochtige huid, masseer licht in en spoel goed af.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder