Test alert message!

Medisana Personenweegschaal met bodycheck PSM

Wegen met voedingsadvies!

  • 5 waarden: lichaamsgewicht, -vet en –vocht, spiermassa en caloriebehoefte
  • Groot multifunctioneel display met wit verlichte cijferweergave
  • 10 geheugenplaatsen
  • “Step-on” inschakeltechniek
  • Weegvermogen: 180 kg

Lichaamsgewicht wordt steeds belangrijker!
Wilt u dat uw gewichtswegingen nauwkeurig gebeuren, dan bent u op zoek naar de personenweegschaal met bodycheck van Medisana. Het gewicht is op deze digitale weegschaal af te lezen via wit verlichte cijferaanduidingen in een LCD-display.
Tevens beschikt de PSM over Body Fat Index waarmee het vetpercentage, de spiermassa en de watermassa in het lichaam, en de caloriebehoefde aangegeven kan worden. Voor sporters komt dit goed van pas, want zij willen weten of het vetpercentage afneemt een de spiermassa toeneemt. Voor diegenen die afvallen is het goed om te weten wat uw dagelijkse caloriebehoefte is en of uw vet verandert in spieren.
De PSM beschikt over een “Step-on” inschakeltechniek, waarbij u gewoon de weegschaal aantikt en erop kunt gaan staan. Heel even wachten en uw gewicht wordt direct weergegeven. Na ca. 8 seconden schakelt de weegschaal automatisch uit. Het is nog nooit zo makkelijk geweest!
Deze platte weegschaal (26 mm), gemaakt van gehard, onbreekbaar glas is makkelijk in onderhoud en kan in verschillende gewichtseenheden worden ingesteld. Met zijn geheugenplaatsen systeem kan het persoonlijke profiel van tot wel 10 personen worden opgeslagen.
De weegschalen van Medisana helpen u uw gewicht verstandig te beoordelen en waar nodig te corrigeren.
Kiest u voor Medisana, dan kiest u voor kwaliteit, precisie en veiligheid.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder