Test alert message!

De Medela Harmony enkele handkolf is bedoeld voor moeders die voornamelijk borstvoeding geven en is ideaal op reis of als back-up voor je elektrische borstkolf.

- Licht en discreet: wissel deze borstkolf af met een dubbele elektrische borstkolf of gebruik alleen deze borstkolf als je niet vaak afkolft  
- Elegante vormgeving en comfortabel in het gebruik: de kolf kan gemakkelijk in elkaar worden gezet en heeft een ergonomische, draaiende handgreep
- Met 2-Phase Expression technologie

Gebruik
Medela Harmony is een handkolf en heeft dus geen elektriciteit of batterijen nodig en werkt vrijwel geluidloos. Je zult aangenaam verrast zijn door zijn vlotte bediening wanneer je begint te kolven. De bijzonder lichte borstkolf neemt maar weinig ruimte in een handtas in.

Fabrikant
Medela Benelux
Uilenwaard 31
5236 WB s'Hertogenbosch

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder