Test alert message!

Magnesium is een essentieel mineraal dat de normale energiestroom in het lichaam ondersteunt. Daarnaast helpt magnesium om de tanden sterk te houden en ondersteunt het de botten en draagt het bij tot een goede elektrolytenbalans. Magnesium is tevens belangrijk voor een goed functioneren van het zenuwstelsel en is belangrijk voor een normale spierfunctie.

Samenstelling per dagdosering van 6g % RI*
Vitamine D3 800 IU 20 μg 400%
Vitamine K2-MK7 Trans 75 μg 100%
Vitamine C 200 mg 250%
Vitamine B6 2 mg 143%
Kalium 300 mg 15%
Calcium 250 mg 31%
Magnesium 375 mg 100%
Zink 10 mg 100%
Boor 1 mg  
*RI=Referentie Inname  

Ingredienten
Ionisch magnesiumcitraat (van een goed absorbeerbaar uniek mengsel van citroenzuur en magnesiumcarbonaat), calciumchloride, zinkpicolinaat, veritamine C (ascorbic acid), kaliumcarbonaat, vitamine D3 (cholecalciferol veganistich uit korstmos), vitamine B6 (als pyridoxal-5-phosphate), zinkpicolinaat, Vitamine K2-MK7 (trans) boorzuur

Gebruik
Voeg 2 theelepels (dagdosis) MAG365 poeder toe aan een glas heet water, roer dit goed door tot het opgelost is – want dan ontstaat er een ionische vorm van magnesium, nl. magnesiumcitraat. Dit ingrediënt is een hoog absorbeerbare vorm van magnesium met een hoge beschikbaarheid.

Magnesium kan een laxerende werking hebben.

Afgesloten en droog bewaren.

Fabrikant
ITL Health 
Robijn 200
3316 KE Dordrecht

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder