Test alert message!

De Voordeelbox Weerstand bevat drie producten gericht op de ondersteuning van de weerstand:
- Lucovitaal Super Vitamine C 1000 mg 60 capsules. Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, is goed voor het behoud van sterke botten en een sterk gebit en zorgt mede voor een goede weerstand. - Lucovitaal Multi+ A-Z 60 gummies. Deze multivitamine in de vorm van suikervrije kauwcapsules is specifiek afgestemd op de behoefte van volwassen mannen en vrouwen en heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit.
- Lucovitaal Vitamine D3 25 mcg 60 capsules. Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Ook is het goed voor de werking van de spieren en verhoogt de opname van kalk in de botten. Deze dosis kan uitstekend worden gecombineerd met de 2,5 mcg vitamine D in de multivitamine. Vooral in de herfst, winter en lente is aanvulling van vitamine D sterk aan te bevelen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder