Test alert message!

De Voordeelbox Vrouw 50+ bevat drie producten welke speciaal zijn samengesteld voor de vrouw:
- Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw 40 tabletten. Dit is een hooggedoseerde multivitamine specifiek afgestemd op de behoeftes van de vrouw. De combinatie van vitamines, mineralen en kruiden heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit van vrouwen.
- Lucovitaal Vitamine D3 25 mcg 60 capsules. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en heeft bovendien een positieve invloed op het immuunsysteem. Ook is het goed voor de werking van de spieren. Deze dosis kan uitstekend worden gecombineerd met de 10 mcg vitamine D in de multivitamine. Vooral in de herfst, winter en lente is aanvulling van vitamine D sterk aan te bevelen.
- Lucovitaal Super Visolie omega 3. Onze Super Visolie Omega 3 bevat naast Omega-3 vetzuren, ook omega-6 en Vitamine E. De Omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn goed voor het hart (een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA). Bovendien is DHA goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen (een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA).

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder