Test alert message!

De Voordeelbox Vitaal 65+ bevat drie producten speciaal samengesteld voor de vitaliteit van 65plussers:
- Lucovitaal Multi A t/m Z 65+ 60 tabletten. Deze Multi is specifiek afgestemd op de behoeftes van mannen en vrouwen vanaf 65 jaar en heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid en vitaliteit.
- Lucovitaal Vitamine D3 25 mcg 60 capsules. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en is goed voor de werking van de spieren. Deze dosis kan uitstekend worden gecombineerd met de 20 mcg vitamine D in de multivitamine. Vooral in de herfst, winter en lente is aanvulling van vitamine D sterk aan te bevelen.
- Lucovitaal Super Visolie omega 3 30 capsules. Onze Super Visolie Omega 3 bevat naast Omega 3, ook Omega 6 en Vitamine E. De Omega 3 vetzuren EPA en DHA zijn goed voor het hart (een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA). Bovendien is DHA goed voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen (een gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA).

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder