Test alert message!

De Louis Widmer L'Eau de Peau Eau Douceur is één van de drie geuren uit de parfumlijn 'L'Eau de Peau'. Deze geur is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en is vrij van allergenen*. Geursamenstelling van Louis Widmer L'Eau De Peau Douceur: De geur bevat topnoten waarbij de elegante frisheid van neroli verbindt met het mild romige van witte amandelen. In het hart van het parfum passen de noten van de fluwelige jasmijn perfect bij de subtiele helitroop, deze mengeling van geuren geven de geur warmte. Dit satijnachtige parfum resulteert in een basis die de tedere houtnoten en zalig zachte aroma's van vanille onthult. *Zonder parfumallergenen. Geheel in overeenstemming met de vereisten van EG-verordening art.1223/2009, bijlage III.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder