Test alert message!

Bisacodyl behoort tot de groep van de zogenaamde laxantia (middelen tegen verstopping). Het bevordert door contact met het darmslijmvlies de stoelgang

Samenstelling:
De werkzame stof is bisacodyl. Iedere tablet bevat 5 mg bisacodyl.
Als hulpstoffen zijn gebruikt: lactose, maïszetmeel, povidone (E1201), magnesiumstearaat (E470B),methacrylzure copolymeer, talk (E553B), titaandioxide (E171), triethylcitraat (E1505), colloidaal silica,natriumbicarbonaat (E500), natriumlaurylsulfaat, chinolinegeel (E104), ijzeroxide geel (E172) enzonnegeel (E110).

Gebruik:
Verstopping:
Zoals geldt voor alle geneesmiddelen uit de groep waartoe bisacodyl behoort, dienen LeidapharmLaxeertabletten Bisacodyl 5 mg in principe niet langer dan drie dagen achter elkaar te wordengebruikt.
Volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar:
1-2 tabletten (10 mg) per dag voor het slapen gaan of 1 zetpil (10 mg) voor een directie werking
Kinderen 2 tot 10 jaar:
1 tablet (5 mg) per dag voor het slapen gaan of 1 zetpil (5 mg) voor een directe werking.
Neem de tabletten bij voorkeur ’s avonds in, zodat de volgende morgen (ongeveer 10 uur na inname)de ontlasting plaatsvindt.

Leegmaken van de darmen in het ziekenhuis
Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.
Om er zeker van te zijn dat de darmen volledig leeg zijn wordt altijd gebruik gemaakt van eencombinatie van tabletten en zetpillen.
Volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar:
Op de dag voor het onderzoek of operatie, 2 tabletten (10 mg) ’s ochtends en 2 tabletten (10 mg) ’savonds. Op de dag van het onderzoek of operatie ’s ochtends 1 zetpil (10 mg).
Kinderen van 4 tot 10 jaar :
Op de dag voor het onderzoek of operatie, 1 tablet (5 mg) ’s ochtends en 1 tablet (5 mg) ’s avonds.Op de dag van het onderzoek of operatie ’s ochtends 1 zetpil (5 mg).

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Registratiehouder:
Leidapharm B.V. Archimedesweg 2
2333 CN Leiden, Nederland.

08-2014

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder