Test alert message!
De hype uit Amerika van L'Oréal Paris, Lash Paradise Mascara, is nu verkrijgbaar in het bruin: Paradise Extatic Mascara 01 Sandelwood Wonder! Ontdek wat fans zo fijn vinden aan de prijswinnende mega volume mascara* van L'Oréal Paris:
- Voor een subtiele oogopslag
- Voor spectaculair lange wimpers en intens volume zonder klontjes
- Extra zachte borstel voor soepele wimpers

*Paradise extatic waterproof winnaar van de Cosmopolitan Beauty award.

Productbeschrijving
Creëer het effect van onweerstaanbare wimpers en spectaculaire wimpers voor een open blik met de bruine volume mascara Sandalwood Wonder, take your lashes to paradise! De mascara is een waardevolle toevoeging aan de prijswinnende Paradise Extatic mascararange. De ultra volume mascara is gemakkelijk aan te brengen. Het unieke mascaraborsteltje is daarnaast ultrazacht en heeft holle vezels waardoor je in één beweging de juiste hoeveelheid formule op de wimpers aanbrengt. Met de intens bruine kleur door de pure kleurpigmenten krijg je een zachte blik als resultaat. Doordat de formule is verrijkt met een kastanje-extract en een subtiele vanillegeur word je meegenomen in een paradijselijke ervaring voor een prettige applicatie van de volume mascara.

Het resultaat
Het verschil tussen de bruine Paradise Extatic mascara en de zwarte is dat de bruine Paradise mascara een natuurlijke, zachtere oogopslag geeft in vergelijking met de zwarte mascara. De zachter uitziende oogopslag is vooral goed zichtbaar bij vrouwen met een lichte haar- en huidskleur. Daarnaast zorgt de bruine kleur ervoor dat fijne gezichtslijntjes minder geaccentueerd worden in vergelijking met een zwarte mascara.

Hoe te gebruiken
Stap 1: Prime de wimpers met de Paradise Extatic Primer voor extra volume en lengte en wimperverzorging. Beweeg het mascaraborsteltje van de wimperaanzet tot aan de wimperuiteinden. Laat de primer drogen en breng dan de Paradise Extatic mascara aan in stap 2.
Stap 2: Beweeg het mascaraborsteltje van de wimperaanzet tot aan de wimperuiteinden. Voor het beste resultaat beweeg je het mascaraborsteltje tijdens het aanbrengen in een zigzaggende beweging. Hierdoor versterk je het volume-effect doordat je de wimperhaartjes nog beter bereikt en dus omhult in een laagje mascara.
Kleurgroep: Bruin
Kleurnaam: Sandalwood Wonder
Mascara-effect: Definiërend, Verlenging, Voedend, Volumegevend
Semi-permanent: N
Waterdicht: N
Dermatologisch getest: Y
Geschikt voor: Vrouwen
Look: Bold
Geurvrij: N
Houdbaar na openen: 12 maand(en)
Hexadecimale kleur code: #5a352d
Gewicht en omvang
Breedte verpakking: 17 mm
Diepte verpakking: 56 mm
Hoogte verpakking: 173 mm
Gewicht verpakking: 28 g
Inhoud: 6,7 ml
Inhoud van de verpakking
Aantal inbegrepen producten: 1 stuk(s)
Glittermascara inbegrepen: N

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder