Test alert message!

Jolen Face Wax Strips biedt een eenvoudige maar effectieve methode voor het verwijderen van ongewenste gezichtsbeharing. De pre-gecoate strips zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige delen van het gezicht en verwijderen haren snel en effectief waarbij de huid wekenlang glad en zijdezacht aanvoelt.

•Gemakkelijk thuis te gebruiken;
•Snel en simpel te gebruiken; 
•‘s Werelds meest verkochte en meest betrouwbare gezichtsontharing.

Ingredienten
Triethylene glycol rosinate, Hydrogenated polycyclopentadiene, Cera microcristalline, Vitis vinifera seed oil, Chamomilla recutita flower extract, Bisabolol, Tocopherol, Glycine soja oil, Paraffinum liquidum, PEG-8 dioleate, Polyethylene, Parfum, CI 77891, CI 75130

Gebruik
1. De huid grondig reinigen, zodat make-up resten of huidverzorgingsproducten zijn verwijderd.
2. Strooi talkpoeder over het te waxen gezichtsgebied. Dit zal alle overtollige olie opnemen en de huid voorbereiden op het ontharen.
3. Neem één strip van de strook, trek de huid strak en leg de strip op de huid en strijk glad in de richting van de haargroei.
4. Houd de huid strak, trek de strip snel tegen de richting van de haargroei in. Niet naar boven trekken. Niet langzaam terug trekken.
5. Indien resten achterblijven op de huid, dan kan dit gemakkelijk worden verwijderd met babyolie.

Waarschuwing
Voor gebruik de handleiding en waarschuwingen goed lezen. 
1. Niet gebruiken op beschadigde, geïrriteerde of verbrande huid, littekens, spataderen, moedervlekken of wratten.
2. De wax strips mogen niet gebruikt worden door ouderen, diabetici en niet aangebracht worden op losse of jonge, gevoelige huid.
3. Nieuwe gebruikers worden geadviseerd om een gevoeligheidstest uit te voeren op een klein deel van de huid, tenminste 24 uur voor gebruik, om hiermee de techniek te oefenen.
4. Kortstondig ongemak is normaal en kan worden verminderd door de huid strak te trekken en de strip snel te verwijderen. .
5. De huid kan na het waxen korte tijd roze kleuren. De huid moet na een paar uur weer normaal kleuren.
6. Niet waxen binnen 2 uur na het baden of zonnebaden. Niet zonnen binnen 24 uur na het waxen. Gebruik geen ontharingscrèmes binnen 24 uur na het waxen.
LET OP: alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen en de huid rond de ogen. Indien irritatie optreedt, stop het gebruik. Dit product is niet getest op dieren.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder