Test alert message!

Idyl Gebitsreinigingstabletten

Gebitsreinigingstabletten voor een optimale reiniging en verzorging. 
Voor een fris & schoon kunstgebit.

Samenstelling
Pentakalium bis (peroxymonosulfaat) bis (sulfaat); dinatriumcarbonaat, verbinding met waterstofperoxide (2:3); natriumdodecylsulfaat.
Meer dan 30%: zuurstofbleekmiddelen. Minder dan 5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet-ionoogene oppervlakteactieve stoffen, limonene.

Gebruik
Vul een Idyl gebitsbakje tot de helft met handwarm water. Het gebit voorzichtig poetsen en daarna in het Idyl gebitsbakje water dompelen. Zorg ervoor dat het gehele gebit ondergedompeld staat. Voeg dat één Idyl gebitsreinigingstablet toe. Normale vlekken verdwijnen binnen 10 minuten. Bij hardnekkige vlekken het gebit één nacht in de oplossing laten staan. Het gebit daarna grondig afspoelen voor het weer in de mond te plaatsen. Na gebruik de koker zorgvuldig sluiten.

Waarschuwing
Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien nodig; blijven spoelen. Onmiddellijk een antigifcentrum/arts raadplegen.
Veroorzaakt huidirritatie. 
Veroorzaakt ernstig oogletsel.

Buiten het bereik van kinderen houden.
Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen.

Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Fabrikant
Idyl 
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder