Test alert message!

HeltiQ Brandwondenkompres is een met hydrogel verzadigd kompres dat direct koelt bij brandwonden als gevolg van vuur, stoom, hete vloeistoffen, stralingswarmte of andere niet chemische warmtebronnen. U gebruikt het kompres als eerste hulp bij de beginfase van de brandwond wanneer er op de locatie waar u zich bevindt geen water aanwezig is, of op lichaamsdelen waarbij u lastig kunt koelen met lauwwarm water, bijvoorbeeld in het gezicht. Het brandwondenkompres kunt u ook als aanvulling op het koelen met lauwwarm water gebruiken.

Toepassing
U gebruikt het kompres als eerste hulp bij de beginfase van de brandwond.

Samenstelling
De hydrogel in het brandwondenkompres bestaat uit 90% gezuiverd water, desinfecterende Tea Tree olie en een gelvormend ingrediënt.

Gebruik
1. Open de verpakking en haal het kompres eruit.

2. Leg het kompres op de wond en giet de resterende gel uit het zakje over het kompres.

3. Fixeer het kompres licht met een HeltiQ Elastisch Fixatiewindsel en zet vast met een HeltiQ Hechtpleister. Laat het kompres maximaal 3 uur zitten.

Waarschuwingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik

Het brandwondenkompres is voor eenmalig gebruik. Meermalig gebruik kan infectie veroorzaken.
Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is of als het kompres droog aanvoelt.

Bij chemische brandwonden eerst eventuele resten van chemicaliën verwijderen of neutraliseren voordat je het brandwondenkompres toepast.

Bij grote en open 2e en 3e graads brandwonden, grote schaafwonden, aanhoudende klachten, irritatie van de huid, zwellingen of infecties, raadpleeg een arts.

Fabrikant
Koninklijke Utermohlen NV
De Overweg 1
8471 ZA  Wolvega

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder